Живота идва след любов,
любов обгръща първите години!
Ако липсва- то не си готов,
поемайки по пътища непредвидими..
И колко тъжно е в света,
когато не откриваш две ръце,
когато ти се пада участта
да не намираш отзвук в другото сърце..
И нека любовта е първо чувство,
когато сутрин още в здрач
с чаша дъхаво кафе почустваш,
че тя за целия ти ден е знак!
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены