31.08.2005 г., 17:13 ч.

Tака ли е.... 

  Поезия
800 0 8

 

Живота идва след любов,

любов обгръща първите години!

Ако липсва- то не си готов,

поемайки по пътища непредвидими..

 

И колко тъжно е в света,

когато не откриваш две ръце,

когато ти се пада участта

да не намираш отзвук в другото сърце..

 

И нека любовта е първо чувство,

когато сутрин още в здрач

с чаша дъхаво кафе почустваш,

че тя за целия ти ден е знак!

 

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??