15 окт. 2009 г., 13:09

Там 

  Поэзия » Другая
530 0 12



топло е в очите ти

не ме отронвай

в тях родена съм

сълза

 

нежни са ръцете ти

галиш с тях

не ме оставяй

струна съм

ще замълча

 

уютно е в сърцето ти

но тъмни сили го притискат

в него гълъбица съм

загнездила

позволи с крилата си

да го защитя

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??