топло е в очите ти
не ме отронвай
в тях родена съм
сълза
нежни са ръцете ти
галиш с тях
не ме оставяй
струна съм
ще замълча
уютно е в сърцето ти
но тъмни сили го притискат
в него гълъбица съм
загнездила
позволи с крилата си
да го защитя
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados