13 мая 2011 г., 21:03

Там, на остарелите люлки 

  Поэзия
505 0 0

Там, на остарелите люлки, отдавна покрити с ръжда,

там, на остарелите люлки, играех до мрак под дъжда,

там, на остарелите люлки, до залез усмивки и смях,
там, на остарелите люлки, колко щастливо живях.
Там, на остарелите люлки, поляни, цветя и небе,

там, на остарелите люлки, когато бях още дете.

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??