Там, на остарелите люлки, отдавна покрити с ръжда,
там, на остарелите люлки, играех до мрак под дъжда,
там, на остарелите люлки, до залез усмивки и смях,
там, на остарелите люлки, колко щастливо живях.
Там, на остарелите люлки, поляни, цветя и небе,
там, на остарелите люлки, когато бях още дете.
© Стела Todos los derechos reservados