Започва есен в мене да вали...
Животът си минава ей така,
безследно облак слънцето закри,
вървя и търся божия ръка.
И пак се лутат като вятъра игрив
в мен тъжни мисли, кой ли ще ги спре
и зимна хала тялото превзе,
но вярвам заедно ще търсим рая.
Започва есен в мене да вали
до дъното - на чашата Живот,
как искам да ми каже някой, спри,
танцувай свой и весел хоровод.
© Мариола Томова Все права защищены
Есента е толкова благодатен сезон за разграничаване на стойностното от не толкова стойностното. Точно есента е толкова цветна, толкова богата и само трябва да продължиш да живееш с широко отворени очи, сърце и душа. Щастието ще дойде самò в този прекарсно-цветен и òбичен твой свят
Не спирай - ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ РАДВАШ НА ЖИВОТА С ВСЯКА ФИБРА!!!
((( )))