Сърцето ми тупти, препуска
през дълбините на твоите чувства,
лута се сред високи стени и огради
път към твоето да направи!
Цял свят за теб създадох
и всичко свое на теб дадох,
не оставих нищо за себе си,
достатъчен си само ти!
Дойде като утринна зора,
носеща ми красота и топлина,
прегърна ме силно и се уверих,
че няма да има повече сълзи!
Плача понякога, но само от щастие,
паднала в ръцете ти от очарование,
усмивки повече от звездите в небето
и безкрайна любов породи в сърцето!
Понякога не вярвам, чудо ли се случи,
такъв голям подарък ли заслужих?
Мислех, че съм грешна, но явно не съм,
но често чудя се не е ли сън?
Дали ще се събудя някой ден,
или ще благодаря, че винаги си бил до мен?
Ако е сън, дано не се събудя никога,
ако е истина, дано продължи винаги!
Страхувам се само да не си тръгнеш
и сърцето ми да не изтръгнеш.
Целият ми свят е в твоите ръце,
градих го за теб парче по парче!
Погледни в очите ми,
преброй звездите им,
целуни лицето ми,
пази сърцето ми!
То силно тупти, препуска
през дълбините на твоите чувства,
лута се сред високи стени и огради,
но път към твоето все някога ще направи!
© Ирина Все права защищены