14.12.2010 г., 16:08 ч.

Ти... 

  Поезия » Любовна
923 0 6

Сърцето ми тупти, препуска

през дълбините на твоите чувства,

лута се сред високи стени и огради

път към твоето да направи!

 

Цял свят за теб създадох

и всичко свое на теб дадох,

не оставих нищо за себе си,

достатъчен си само ти!

 

Дойде като утринна зора,

носеща ми красота и топлина,

прегърна ме силно и се уверих,

че няма да има повече сълзи!

 

Плача понякога, но само от щастие,

паднала в ръцете ти от очарование,

усмивки повече от звездите в небето

и безкрайна любов породи в сърцето!

 

Понякога не вярвам, чудо ли се случи,

такъв голям подарък ли заслужих?

Мислех, че съм грешна, но явно не съм,

но често чудя се не е ли сън?

 

Дали ще се събудя някой ден,

или ще благодаря, че винаги си бил до мен?

Ако е сън, дано не се събудя никога,

ако е истина, дано продължи винаги!

 

Страхувам се само да не си тръгнеш

и сърцето ми да не изтръгнеш.

Целият ми свят е в твоите ръце,

градих го за теб парче по парче!

 

Погледни в очите ми,

преброй звездите им,

целуни лицето ми,

пази сърцето ми!

 

То силно тупти, препуска

през дълбините на твоите чувства,

лута се сред високи стени и огради,

но път към твоето все някога ще направи!

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ясно е за какво става дума, но ... поезията я няма.
  • Явно е за какво става дума, но... поезията я няма.
  • Харесах!
  • Искрена изповед.
    Пожелавам ти да си самодостатъчна - никой не заслужава сърцето ти, ако не го цени, а понякога се случва и да сме сами.
  • Благодаря! Наистина няма по-красиво чувство! Пожелавам на всички да изпитат това щастие, ако още не са!
  • Красота... Поздравления Ирина, харесах. Няма по-голямо щастие от споделената любов, и то не каква и да е а ИСТИНСКА
    Харесах! Пазия - любовта
Предложения
: ??:??