20 нояб. 2010 г., 21:43

Ти 

  Поэзия
536 0 1

Когато аз дойдох,

не очаквах теб да видя.

 

Не очаквах да видя

твойта руса коса

и кафяви очи.

 

Не очаквах да се влюбя

и ума да си забравя.

Не очаквах името ти да чуя.

 

Нямах сила да те заговоря.

И когато теб погледна,

погледа не мога да си отместя.

 

Лицето ти красиво

не мога аз да забравя.

 

И когато усмивката ти за първи път видях,

тя от ума ми не излезе.

© Мими --------- Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??