Когато аз дойдох,
не очаквах теб да видя.
Не очаквах да видя
твойта руса коса
и кафяви очи.
Не очаквах да се влюбя
и ума да си забравя.
Не очаквах името ти да чуя.
Нямах сила да те заговоря.
И когато теб погледна,
погледа не мога да си отместя.
Лицето ти красиво
не мога аз да забравя.
И когато усмивката ти за първи път видях,
тя от ума ми не излезе.
© Мими --------- Todos los derechos reservados