13 мар. 2010 г., 21:57

Ти дойде 

  Поэзия » Любовная
849 0 3

Ти пак дойде и в мен раззелени се,

стопи с усмивка всички ледове.
Цветенце нежно разцъфтя във очите,
щастие грейна на тъжното лице.

Донесе трепет, страст и топъл спомен,
сълзи донесе от любов и от тъга.
Един за мен си ти във свят огромен,
ти... преобърна моята съдба.

Завръщай се при мен, когато страдаш,
когато те обзема болка и тъга.
Бъди със мен във трудности и в радост,
ти знаеш, аз съм твоята жена.

Ще бъда тук, за теб ще съм светиня,
ти идвай с тишината на нощта.
За теб ще се превърна и в богиня,
ще нося обич, нежност, светлина.

Сега върви и знай, не ще да страдам.
В сърцето само нежно ме пази.
Ще чакам тук и, знай, не ще предавам
нашите спомени от приказните дни.

© Таня Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравления, желая ти щастие!
  • Прекрасно и много лично,хареса ми!Но не го чакай...непременно,продължи напред!:Р
  • Страхотно е ! Не бъди кошче за душевни отпадъци , търси уважение!
Предложения
: ??:??