7 февр. 2008 г., 10:09

Ти и Аз 

  Поэзия » Любовная
892 0 2
Аз искам да те помня все така щастлив,
като в нощта, когато бяхме заедно,
когато бяхме сляти във едно,
очите ти изпиваха ме жадно.

Очите ти на мен се спряха,
аз исках да ти кажа две слова,
но устните ми тъй замряха
с въздишка тихичка една.

© Гери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??