7 feb 2008, 10:09

Ти и Аз 

  Poesía » De amor
879 0 2
Аз искам да те помня все така щастлив,
като в нощта, когато бяхме заедно,
когато бяхме сляти във едно,
очите ти изпиваха ме жадно.

Очите ти на мен се спряха,
аз исках да ти кажа две слова,
но устните ми тъй замряха
с въздишка тихичка една.

© Гери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??