1 мая 2013 г., 18:35

Ти, любима! 

  Поэзия » Любовная
849 0 0

Тя красива, мила, добра е.

Устните ù са червени като роза.

Целувката ù мила,

а кръвта ми спира.

Ръцете ù сръчни, красиви,

с докосването си буря в тялото събуждат.

Погледът ù засмян

и сърцето ми отлита.

© Иван Д Кирчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??