Тя красива, мила, добра е.
Устните ù са червени като роза.
Целувката ù мила,
а кръвта ми спира.
Ръцете ù сръчни, красиви,
с докосването си буря в тялото събуждат.
Погледът ù засмян
и сърцето ми отлита.
© Иван Д Кирчев Todos los derechos reservados