26 июл. 2017 г., 22:20  

Тя ме спаси! 

  Поэзия » Любовная
528 0 1

Много сълзи има в тоя свят,

но слънце нявга мен огря,

утеши ме красив, чуден цвят -

тя бе чиста, невинна, добра!

 

Жажда за живот и за идеал

стопли моето сърце тогава,

тя избави ме от зло, от кал,

няма я веч, болка сал остава...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Като се поразхлади,ще ти стане по-спокойно!!!Хахаахаааа.....
Предложения
: ??:??