26.07.2017 г., 22:20 ч.  

Тя ме спаси! 

  Поезия » Любовна
508 0 1

Много сълзи има в тоя свят,

но слънце нявга мен огря,

утеши ме красив, чуден цвят -

тя бе чиста, невинна, добра!

 

Жажда за живот и за идеал

стопли моето сърце тогава,

тя избави ме от зло, от кал,

няма я веч, болка сал остава...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Като се поразхлади,ще ти стане по-спокойно!!!Хахаахаааа.....
Предложения
: ??:??