Не разпитвай защо съм такава!
Често плача и често мълча.
Тук обичам сама да оставам –
малък храм съградих от тъга.
Аз от никого милост не прося,
нея търся я само от Бог.
Този кръст ми тежи, но го нося!
Като скитник съм в своя живот.
Ти не вярвай, че слабите плачат,
сила трябва за всяка сълза.
Думи много, но нищо не значат,
от любов се нуждае света!
© Руми Все права защищены