Ти рисуваш тишина,
с душата си…
Търсиш онази красивата – ЛЮБОВТА!
Искаш я в сърцето ти…
Ти рисуваш самота,
със сълзите си…
Мечтаеш за малко доброта,
да я изровиш от пръстта с ръцете си!
Ти рисуваш мен докато спя,
рисуваш ме с ръцете ти!
Искаш в твоя свят да се пренеса,
да умра в прегръдките ти!
Ти рисуваш твоят и моят живот,
криеш ме от времето дори…
Наричаш ме "моя малка любов",
защото съм принцесата на сърцето ти!
Ти рисуваш… Да! И ми показваш
Любовта... А аз пиша… стихове…
И чрез рисунките и стиховете цветни,
трием с гумичка онези овехтели страхове!
© Усмивка Все права защищены
Поздрав.