16 ene 2008, 16:26

Ти рисуваш... 

  Poesía » De amor
630 0 7

Ти рисуваш тишина,

с душата си…

Търсиш онази красивата – ЛЮБОВТА!

Искаш я в сърцето ти…

 

Ти рисуваш самота,

със сълзите си…

Мечтаеш за малко доброта,

да я изровиш от пръстта с ръцете си!

 

Ти рисуваш мен докато спя,

рисуваш ме с ръцете ти!

Искаш в твоя свят да се пренеса,

да умра в прегръдките ти!

 

Ти рисуваш твоят и моят живот,

криеш ме от времето дори…

Наричаш ме "моя малка любов",

защото съм принцесата на сърцето ти!

 

Ти рисуваш… Да! И ми показваш

Любовта... А аз пиша… стихове…

И чрез рисунките и стиховете цветни,

трием с гумичка онези овехтели страхове!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??