Ти си
Ти си лято, ти си слънце,
ти си звездното небе,
ти си музика безкрайна,
песен в моето сърце.
Непознати силни чувства,
болка, пареща сълза
и оная кратка среща,
спомен в моята душа.
Ти си лунната пътека,
дълго чакана мечта,
най-красивата поема,
щастието, любовта.
Ти си творческо начало,
всеки изгрев сутринта,
ти си мое огледало
и желана красота.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены