17.02.2022 г., 9:52 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
279 1 4

          Ти си

 

Ти си лято, ти си слънце,

ти си звездното небе,

ти си музика безкрайна,

песен в моето сърце.

 

Непознати силни чувства,

болка, пареща сълза

и оная кратка среща,

спомен в моята душа.

 

Ти си лунната пътека,

дълго чакана мечта,

най-красивата поема,

щастието, любовта.

 

Ти си творческо начало,

всеки изгрев сутринта,

ти си мое огледало

и желана красота.

     Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??