26 нояб. 2013 г., 21:20

Ти си моята любов 

  Поэзия » Любовная
712 0 0

Ти си моята любов - до ад, до рая,
до края, до началото, до "не" и "да"... 
ти си желание да те желая
и причина да живея - не умра!

Навярно знаеш колко те обичам,
навярно шепнат есенни листа
и в стиховете те наричам
с нечувано красиви имена

Разбий паролата човешка -
на любовта ми и я отключи
със искреност, че как е тежко
човек, обичайки - да премълчи

до тръпка, до изтръпване, до тайна,
до болка, до забрава и до стих,
защото границата е незнайна,
защото чаках, чакаше и ти...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??