В тази тиха вечер седя в стаята сама.
И знам, че в мене беше цялата вина.
Обвинявам се за всичко и много съжалявам.
Искам нещата в сърцето ми да мога да управлявам.
Аз излязох навън - в това тъпо, мъничко селце
с премръзналото ми сърце...
Мислех си за теб и ето нà -
ти стоиш там с нея.
Вцепених се цялата, докато ви гледам двама.
Учудих се какво правиш тук в тази яма.
Този път виновен беше ти...
Вчера сподели моите мечти...
А сега... не знам какво да правя... да плача ли?
Иска ми се да отида до плача
и да сложа край на всичко.
А вчера ми каза... Обичам те, миличко...
31.10.2010г
© Деаа Все права защищены