9 июн. 2007 г., 12:13

Тихо е  

  Поэзия
643 0 1
                                                          Тихо е

                                      Тихо е. Сама стоя във здрача.
                                      Тихо е, а аз за тебе плача.
                                      Тихо е, а аз за теб мечтая.
                                      Тихо е, как само те желая!
                                      Тихо е, а аз за теб жадувам,
                                      със устни да те нарисувам.
                                      Тихо е, а аз така мечтая
                                      сърцето ти да обуздая!
                                      Тихо е. И сякяш теб те няма.
                                      Прегръщам най-красивата измама. 

© Христина Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??