9 jun 2007, 12:13

Тихо е  

  Poesía
644 0 1
                                                          Тихо е

                                      Тихо е. Сама стоя във здрача.
                                      Тихо е, а аз за тебе плача.
                                      Тихо е, а аз за теб мечтая.
                                      Тихо е, как само те желая!
                                      Тихо е, а аз за теб жадувам,
                                      със устни да те нарисувам.
                                      Тихо е, а аз така мечтая
                                      сърцето ти да обуздая!
                                      Тихо е. И сякяш теб те няма.
                                      Прегръщам най-красивата измама. 

© Христина Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??