25 июл. 2007 г., 09:21

ТОЕСТ 

  Поэзия
543 0 1
ТОЕСТ

Изстинали цигари.
Угаснали кафета.
Очите си притварям.
В главата ми конфети.
Вървя и боледувам,
от свойта стара болест,
че всичко се купува.
По ангелите! Тоест,
цигарите са в джоба.
Кафетата ги няма.
Пресмятам се във дроби
и някой хвърля камък.

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??