25.07.2007 г., 9:21 ч.

ТОЕСТ 

  Поезия
545 0 1
ТОЕСТ

Изстинали цигари.
Угаснали кафета.
Очите си притварям.
В главата ми конфети.
Вървя и боледувам,
от свойта стара болест,
че всичко се купува.
По ангелите! Тоест,
цигарите са в джоба.
Кафетата ги няма.
Пресмятам се във дроби
и някой хвърля камък.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??