24 сент. 2012 г., 10:54

Той 

  Поэзия
407 0 2

 Той

 

Той е толкова секси,

хлътвам по него без никакви комплекси,

наистина е мъжкар,

пръска като комета своя чар,

нудържимо с усмивката си пленява,

навред хората завладява,

полумесецът ме огрява,

копнежът по първата любов остава!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??