Той
Той е толкова секси,
хлътвам по него без никакви комплекси,
наистина е мъжкар,
пръска като комета своя чар,
нудържимо с усмивката си пленява,
навред хората завладява,
полумесецът ме огрява,
копнежът по първата любов остава!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados