Те идват уж мъже са или пък не,
брадясали са но те само с това са.
Гладки са техните крака и нозе,
обути са в не мъжки обувки за съжаление.
Къде са ценностите истински от някога,
когато мъжът си бе мъж и жената – жена,
Сега има само спомени стари с много тъга
и една измислица с много горчивина.
А нашите деца гледат за жалост това,
една гротеска, една глупава навярно шега.
И Господ Бог гледа от небето своите чеда,
и той накрая ще раздава своята правдина!
И има само една свята истина на света
че мъжът си е мъж и жената си е жена.
Всичко друго е една измама голяма,
друга измислица като тази просто няма!
© Валентин Миленов Все права защищены