3.08.2024 г., 1:12 ч.  

Той ли е или не е 

  Поезия » Философска, Гражданска
95 0 1

      Той ли е или не е 

 

 

Те идват уж мъже са или пък не,

брадясали са но те само с това са.

Гладки са техните крака и нозе,

обути са в не мъжки обувки за съжаление.

 

Къде са ценностите истински от някога,

когато мъжът си бе мъж и жената – жена,

Сега има само спомени стари с много тъга

и една измислица с много горчивина.

 

А нашите деца гледат за жалост това,

една гротеска, една глупава навярно шега.

И Господ Бог гледа от небето своите чеда,

и той накрая ще раздава своята правдина!

 

И има само една свята истина на света 

че мъжът си е мъж и жената си е жена.

Всичко друго е една измама голяма,

друга измислица като тази просто няма!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??