20 сент. 2007 г., 01:40

Това мога 

  Поэзия
1041 0 11


Малко от топлината
в очите ти,
малко от нежността
на ръцете ти
и малко надежда
от усмивката ти
ако можех да взема,
да ги скътам в сърцето си
като в раковина...

Плета си шал
от спомени -
понякога
топлят...


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??