Малко от топлината
в очите ти,
малко от нежността
на ръцете ти
и малко надежда
от усмивката ти
ако можех да взема,
да ги скътам в сърцето си
като в раковина...
Плета си шал
от спомени -
понякога
топлят...
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados