Очи -
неутолима жажда.
Ръце -
икони.
Святост.
И прераждане.
Душа -
Светиня.
И магия - цветна.
Това си ти.
Седефен миг.
И -
вечност.
Сълза -
солено-сладка.
Огнен белег.
Осъмнало присъствие.
Постеля...
И нека пада
залезът намръщен.
Във тебе се оглеждам.
Още същата.
© Донка Василева Все права защищены