22 jul 2009, 11:56

Това си ти... 

  Poesía
596 0 8

Очи -

неутолима жажда.

Ръце -

икони.

Святост.

И прераждане.

Душа -

Светиня.

И магия - цветна.

Това си ти.

Седефен миг.

И -

вечност.

Сълза -

солено-сладка.

Огнен белег.

Осъмнало присъствие.

Постеля...

И нека пада

залезът намръщен.

Във тебе се оглеждам.

Още същата.

© Донка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??