13 сент. 2024 г., 20:22

Трагедията в Граф Игнатиево 

  Поэзия » Другая
191 0 1

Последен полет ви беше това.
Последният път към небесата.
За болка и мъка са тези слова,
за поредни жертви на съдбата.

Тъгувам за летците безутешно аз,
горчивина техните близки терзае!
Колко сълзи в сърцата, колко мраз
за двамата пилоти, отишли в безкрая!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Опитай в един стих по няколко новини да вкарваш, новинарството ти е в перото!
Предложения
: ??:??