13 sept 2024, 20:22

Трагедията в Граф Игнатиево 

  Poesía » Otra
193 0 1

Последен полет ви беше това.
Последният път към небесата.
За болка и мъка са тези слова,
за поредни жертви на съдбата.

Тъгувам за летците безутешно аз,
горчивина техните близки терзае!
Колко сълзи в сърцата, колко мраз
за двамата пилоти, отишли в безкрая!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Опитай в един стих по няколко новини да вкарваш, новинарството ти е в перото!
Propuestas
: ??:??