20 сент. 2012 г., 12:32

Трампа 

  Поэзия » Гражданская
391 0 0

От дните

си направих аз години

под тези

блеснали пространства сини.

 

От тез

години аз сковах живота

за стигане

на по-висока кота.

 

Сега

живота си - нали е срочен,

заменям

го за нов живот... безсрочен.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??