От дните
си направих аз години
под тези
блеснали пространства сини.
От тез
години аз сковах живота
за стигане
на по-висока кота.
Сега
живота си - нали е срочен,
заменям
го за нов живот... безсрочен.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados