3 мар. 2016 г., 08:56

Трети март 

  Поэзия » Гражданская
285 1 2

Ч естит да бъде празничният ден!

Е дин е той в българския календар.

С вободен заради него съм роден

Т ова е от предците ни съкровен дар.

И нека го запазим дълбоко в сърцата

Т е заслужават да бъдат почитани.

П аметното дело да предадем на децата

Р одината и свободата си ние да обичаме.

А з искам благоденствие в България

З драва и силна българска държава.

Н е да разиграват живота ни на лотария

И да пазим завещаната ни бойна слава.

К расива е страната ни и го заслужава.

Б Ъ Л Г А Р И  

Я вор Перфанов 03.03.2016 Г.Оряховица

© Явор Перфанов Все права защищены

Празник

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??