Ч естит да бъде празничният ден!
Е дин е той в българския календар.
С вободен заради него съм роден
Т ова е от предците ни съкровен дар.
И нека го запазим дълбоко в сърцата
Т е заслужават да бъдат почитани.
П аметното дело да предадем на децата
Р одината и свободата си ние да обичаме.
А з искам благоденствие в България
З драва и силна българска държава.
Н е да разиграват живота ни на лотария
И да пазим завещаната ни бойна слава.
К расива е страната ни и го заслужава.
Б Ъ Л Г А Р И
Я вор Перфанов 03.03.2016 Г.Оряховица
© Явор Перфанов Todos los derechos reservados