4 мар. 2015 г., 22:24  

Трети март 

  Поэзия » Гражданская
325 0 0

Слънцето България огрява,

народе, отърси се от забрава!

Колко българи живота си дариха

и с дух силен ни освободиха

от робство зло, нетърпимо

със упорството несломимо.

Подвига им нека не забравим

и не сал на таз дата да ги славим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??