8 дек. 2011 г., 14:46

Три сестри 

  Поэзия » Другая
427 0 3

ТРИ СЕСТРИ

 

Любовта и красотата –

завистливите сестри на човещината;

любовта е до време –

красотата е до голо и плешиво теме;

една е човещината –

спасител верен от ужасите на войната…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??