8 dic 2011, 14:46

Три сестри 

  Poesía » Otra
428 0 3

ТРИ СЕСТРИ

 

Любовта и красотата –

завистливите сестри на човещината;

любовта е до време –

красотата е до голо и плешиво теме;

една е човещината –

спасител верен от ужасите на войната…

© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??