9 авг. 2011 г., 13:57

Тухла четворка 

  Поэзия
1048 0 3

О, как искам

да бъда тухла четворка

                    в живота,

силна,

            тежка

                        и мощна,

 

зазидана в сграда порутена

със стени напукани,

от другите тухли

да се отскубна,

                да падна,

                        да скоча

върху глава на политик

и да я строша...

Пък нека разбия се

на парчета хиляди,

дотолкова, че да съм  пясък

               червеникав,

                            керемиден

и като пясък

на всички  политици

ще им се хвърля

                          в очите.

 

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??