Здравей, любов, дали ме чуваш?!
Със вопъл нов за теб жадувам...
Здравей, момче, за теб коя съм,
едно дете или пък сън неясен...
Здравей, сърце погубено от страст,
той тръгна и изгубена съм аз.
Здравей, тъга, познаваме се с теб,
душата ми е огън, неговата - лед.
Здравей, момиче в огледалото,
лицето си прикрила под одеялото.
Здравей ти, мое нежно отражение,
отново ли си в мрачно настроение...?
... И тази нощ наум изричам
"обичах те и пак ще те обичам"
Пред друг не мога да се вричам,
оставам вечно твоето момиче...
© Може би закъсняла Все права защищены