30 mar 2011, 22:07

Твоето момиче 

  Poesía » De amor
828 0 2

Здравей, любов, дали ме чуваш?!

Със вопъл нов за теб жадувам...

Здравей, момче, за теб коя съм,

едно дете или пък сън неясен...

 

Здравей, сърце погубено от страст,

той тръгна и изгубена съм аз.

Здравей, тъга, познаваме се с теб,

душата ми е огън, неговата - лед.

 

Здравей, момиче в огледалото,

лицето си прикрила под одеялото.

Здравей ти, мое нежно отражение,

отново ли си в мрачно настроение...?

 

... И тази нощ  наум изричам

"обичах те и пак ще те обичам"

Пред друг  не мога да се вричам,

оставам вечно твоето момиче...

© Може би закъсняла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • По действителен случай, както се казва в началото на филмите. Така изглежда.
  • Уникално красив стих!! Поздрави!! Много добре написано и се вижда, че е с емоция!!!
Propuestas
: ??:??