28 мар. 2013 г., 21:56

Твоите очи 

  Поэзия » Любовная
575 0 0

Ако на прага стъпиш и ми кажеш,

че мигом ще те заболи,

ако сърцето ми не ти покаже

как се обичат твоите нежни очи.

 

Ако остатъкът от дните ми отлитне,

повикан надалеч от твоите съдби,

ще те обикне, пò ще те обикне

сърцето ми и вечно ще гори...

 

Но ако тръгнеш и не се обадиш

или ми оставиш последни спомени,

аз ще се погрижа да забравиш,

че се забравят като твоите очи...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??